Hi en welkom op het blog van vakantiehuis Aquaholic! Wat leuk dat u op de website van vakantiehuis Aquaholic terecht bent gekomen. Op deze website kunt u alles vinden over ons vakantiehuis aan de Friese meren.

Lees meer over de ligging van ons luxe vakantiehuis, kom meer te weten over de faciliteiten van het huis, bekijk uitgebreid de foto’s van het huis of bekijk de video om de sfeer van vakantiehuis Aquaholic te proeven.

Op deze pagina kunt u van alles over de mooie omgeving van ons vakantiehuis aan de friese meren. Mooie natuurgebieden, prachtige meren en leuke steden. Friesland heeft het allemaal. Wij delen onze tips voor leuke bezienswaardigheden, lekkere restaurants, de mooiste natuurgebieden en leuke steden in onze blogs. Een geweldige vakantie in vakantiehuis aan de friese meren is gegarandeerd!

Even voorstellen

Wij zijn de gelukkige eigenaars van vakantiehuis Aquaholic. Na jaren lang elke vakantie zeilend door te brengen in Friesland besloten wij zelf een vakantiehuis aan de friese meren te kopen. Toen we zagen waar en hoe het huis gebouwd zou worden was de keuze voor vakantiehuis Aquaholic in Koudum aan de friese meren snel gemaakt. De grote kavel, de prachtige rustige ligging aan de friese meren, het fijne uitzicht op voorbijvarende boten trok ons meteen aan. Het is een genot om makkelijk zeilend vanaf de steiger zo de meren op te varen. Wij zijn dan ook heel gelukkig met dit huis en genieten iedere keer weer van de prachtige ligging en omgeving.

Ook u kunt genieten van ons luxe vakantiehuis aan de friese meren in Koudum. Wilt u uw vakantie aan het water doorbrengen in het mooie Friesland? Boek dan nu uw vakantie bij vakantiehuis Aquaholic! Wij verwelkomen u graag in ons vakantiehuis aan de friese meren zodat ook u kunt genieten van de rust, ruimte en het water.

Heeft u vragen stel ze gerust!

Tot ziens, Thea, Henk en Lauren